Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, December 6, 2011

Ben Ashaari?Biar betul!

   Pagi-pagi lagi aku terima sms.Bila tengok nama, aku tau sms tu dari anak murid aku.Tentu nak tanya pasal latihan band.Tapi tu kalau budak pompuan.Kalau tak pun mesti nak tau pasal biasiswa.Malas je rasanya aku nak baca.Tapi, kena baca segera.Manalah tau, perkara penting.Lalu aku pun buka sms tu sambil mulut mengunyah nasi lemak.Habis diet aku Sms tu berbunyi....

" Teacher, saya baru dapat adik... baby boy. Saya nak namakan Ben Ashaari tapi mak saya marah sebab nama macam omputih.Teacher tolong beritahu nama betul Ben tu apa ek!Saya nak jugak nama Ben tu "

Aikk?Aku terkedu sekejap.Kuat sungguh pengaruh Ben Ashaari.Aku nak jawab sms anak murid aku tu segera tapi aku terlupa nama Ben Ashaari yang sebenar.

En.Ben, boleh kita share nama Ben beri pada baby tu?
:D

ps:Anak murid aku tu lelaki.Baru tingkatan 2 tahun ni.



Mak anak murid aku tu mesti terbayang Ben Nathan masa dengar nama Ben tu.
Sebab tu dia tak nak.
Agaknyalah...



Cuba tunjuk gambar ni.Tentu mak anak murid aku tu mengangguk setuju.
Aku pun dulu, terpikat dengan gambar nilah.
Ingatkan sifu taekwondo!






Ben yang ni pun ramai jugak peminatnya!



10 comments:

Munnafendy said...

haha...buh ben 10 senang nak ingat!

kpah k-poh said...

ben ke?? tak tau nama sebenar dia..kalau nama abgteror dan mr curly tu tau lah...nama scar yg sebenarpun tak tau...heeee...

keri ikhwan said...

haha... Abg Ben da jd fenomena plak...
adoi.. kenalah jaga betul2 perlakuan .. sebab dia dh ada peminat tegar tu... nnti semua nk diikutnya. :)

Scarlett O'Hara said...

Munna, kalau buh Ben 10,nanti takde org nak buat menantu.

Scarlett O'Hara said...

Kak Pah,nama betul Abg Terror tau, nama betul Curly apa ek?

Scarlett O'Hara said...

Keri, ramai anak murid akak yang gilakan Ben.Tiap2 hari masuk blog Ben.Nak-nak, time cuti sekolah cam ni.

maszull said...

assalamualaikum....wah ramai betul yang minat ngan En.Ben kita ni kan semua orang kalau sebut nama die jer dah kenal....blogger femes kn...caya la En.Ben....:)

safwanmahzin said...

taksub sangat dengan ben

Belalang Hijau said...

suggest nama belalang hijau perisik la... XD

puanbee said...

hehe sabar je lah sampai mcm tu sekali org suka kat BEN ..

Let's have a break!