Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 5, 2011

Inilah kejadian pelik yang aku maksudkan...

   Seperti yang aku janjikan hari Sabtu lepas dalam entry aku tentang Jahlelawati, aku akan ceritakan apakah kejadian pelik yang aku alami semasa aku menyiapkan entry Jahlelawati dengan gambar hantu tu.Seperti biasa, aku try google cari gambar Jahlelawati.Aku try perkataan hantu, ok je.Kemudian aku try pulak perkataan bangsawan, pun ok.Tiba-tiba aku teringat  nak google perkataan Jahlelawati nenek kebayan....  Tup!Tup!Gambar yang keluar adalah .......

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-








... semua gambar dalam entry-entry aku!

Aiik?Tu yang pelik tu!

Psst: Kejadian pelik lain waktu blogging adalah...
... bahu aku ditepuk oleh ' seseorang ' sedangkan waktu itu aku sendirian di rumah.
Kejadian berlaku pada bulan November tahun lepas.

8 comments:

Munnafendy said...

meremang bulu roma beb.....errrrrr

kpah k-poh said...

ber hantu laaaa...kat sini...takut daaaa.....

AmyZana said...

urm....cicak jatuh atas bahu kot :D

Abg Stalker said...

err...mmg pelik ni dan menyeramkn.nk cri jp jgk la. :D


-blog abg stalker di hack,bt masa ni x dpt nk publish apa2-

KuNanGKuNanG said...

??? nepe jadi cam tu ye...???

faizal mohd said...

uik. scary tu 'ditepuk' bahu. Huhu

محمد رازيق said...

siapa yang sentiuh bahu tu :)))

whitecappuccino said...

uikss! memang pelik tu! err..seram jugak !

Let's have a break!