Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 12, 2011

Kura-kura jalan slow! Ala... susahnya nak follow!!!

   Entah apalah sebabnya, setelah berbulan-bulan takde masalah, malam ni ada masalah pulak.Slow terlampau mengalahkan kura-kura yang dah memang jalan slow, berjalan slow.Maka, terpaksalah aku batalkan misi menjejak mimpi jejak bertapak kawan-kawan blogger.Esok, mudah-mudahan, kura-kura dah makan jamu dan boleh lari laju-laju.



Ni muka happy... line tak tersengguk-sengguk!



Ni baru betul.Sampai terkeluar biji mata line slow nak follow pun tak boleh!


Nasib baik BE masih laju!

6 comments:

Izan Ishak said...

sama macam kat sini juga... slow sgt. penat nak tunggu...

Ujie said...

internet slow..
apa lagi, pegi tidoo..^__^

nasha sanza said...

hehe..comel kura2..sapa la yang dimksudkan tu..

a i m z said...

hoho.
samalaa..

gedek! said...

biar lambat asal selamat!

haha!

Cik Ina Do Do Cheng said...

cik ina pun ada masalah ngan berukband kebelakangan ni.

Let's have a break!