Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, December 14, 2011

Nak jadi Top 10 blogger tak?

Anda nak tahu rahsia besar yang kita boleh kongsi bersama tak?... ermmmmm aku tak kedekut tau..jom sama2 dapat traffik yang WOW..... simple ja pun anda baca sampai faham lepas tu ikut steps yang telah diberikan.... lepas tu tunggulah hasilnya... sangat hebat nsyaALLAH


   Menjelang 2012, blog seperti di bawah ini akan meletup dan dibanjiri kedatangan pelawat tidak disangka-sangka terus menaikkan pagerank google yang begitu mudah dan pantas tanpa disedari.

  Hanya "copy paste" untuk mendapatkan pagerank yang luarbiasa. Berikut tips Cara Cepat Update PageRank Google iaitu dengan cara penyebaran link menggunakan sistem berangkai.

   Untuk tips kali ini cukup mudah dan bermanfaat yang sungguh dahsyat. Faktor kali ini penyebaran di dalam bentuk backlink yang perlu anda lakukan adalah meletakkan link-link berikut ini di blog atau artikel anda.
  1. Scarlett O'Hara
  2. Strawberi Susu
  3. Blog Sekadar Perkongsian Biasa
  4.  Jom Sembang Aneka Topik 
  5. Hafiizh Berbagi Informasi 
  6.   Infotnt 
  7. Traffic Search Engine 
  8.  Uang Tabungan 
  9. WordPress 
  10. Fansclubartis 


Cara melakukannya ialah :
~ Sebelum anda meletakkan link anda di atas,
* anda harus menghapuskan peserta nombor 10 dari senarai.
* sehingga semua peserta diganjakkan.
* yang tadi peserta nombor 1 jadi nombor 2, nombor 2 jadi 3, dan seterusnya.
* kemudian masukkan link anda sendiri di bahagian paling atas (nombor 1).

Jika tiap peserta mampu mengajak 5 orang saja, maka jumlah backlink yang akan di dapat adalah seperti :
Ketika posisi anda nombor 1, jumlah backlink = 1
Posisi 2, jumlah backlink = 5
Posisi 3, jumlah backlink = 25
Posisi 4, jumlah backlink = 125
Posisi 5, jumlah backlink = 625
Posisi 6, jumlah backlink = 3,125
Posisi 7, jumlah backlink = 15,625
Posisi 8, jumlah backlink = 78,125
Posisi 9, jumlah backlink = 390,625
Posisi 10, jumlah backlink = 1,953,125

  Dan semuanya menggunakan kata kunci yang anda inginkan. Dari sisi SEO anda sudah mendapatkan 1,953,125 backlink dan efek sampingnya jika pengunjung web para peserta anda mengklik link itu, juga membuat blog anda mendapatkan traffik tambahan.

   Mudahkan, jadi sila "copy paste" artikel ini, dan hilangkan peserta nombor 10 lalu tambahkan link blog/website anda di posisi nombor 1. 

   Ingat, anda harus mulai dari posisi nombor 1 agar hasilnya maksima, kerana jika anda tiba-tiba di posisi nombor 2, maka link anda akan hilang begitu cepat apabila sampai ke posisi nombor 10 nanti. Selamat Mencuba, Semoga bermanfaat.



\(^_^)/

Sekian Wasalam


Terima kasih kerana baca sampai habis dan jangan lupa komen tau~


4 comments:

aimaniman said...

akak pernah bc entri seakan2 serupa tp untk tambah duit..ni tambah trafik plak..boleh cuba ni

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhh nak kena cuba ni... =)

~~zAnAfAhMi~~ said...

Wah.....mcm berminat, tp masa kekadang x mengizinkan ngadap komputer. Ini pun komen dr dlm kereta.

budakayien :) said...

Wahhhh ! takpaham T_T

Let's have a break!