Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, December 23, 2011

Nik Aziz Nazak..

  Dah dua hari dah aku nampak entry pasal Nik Aziz nazak ni. Sahih ke tidak?Kalau sahih, sama-samalah kita doakan yang terbaik untuknya.Jika tidak, mintak sesiapa yang pasti tentang benar atau tidaknya berita ini, tampil beri penjelasan.Gambar dan berita lanjut, sila ke SINI

5 comments:

TiTi said...

semoga beliau dipanjangkan umur serta sihat kembali..

tonaH iS herE said...

apsal tkley nak bukak pown link berita tu

Adzrien Shoppe said...

moga cepat sihat... ramai yg mendoakan..

Scarlett O'Hara said...

tonaH iS herE, klik je kat perkataan SINI tu terus ke link yang dimaksudkan.Dah check, ok je.Lambat loadung kot?

kakchik@ella said...

Hrp2 Tok Guru sehat sejahtera.

Let's have a break!