Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 12, 2011

Oh!Tidak!!!!!

   Hah!Biar betul!!!
Alamak, tak bestlah cam ni.
Semua nak RM!
Masuk tandas kena bayar!
Masuk air kena bayar!
(Kat hospital le)
Tapi nak buat camana kan?
Lainlah kalau hidup zaman Hang Tuah.
Semua boleh free. (?)

Kalau nak guna juga ShoutMix,
terpaksalah kita bayor!!!
Tak caya?
Tak caya juga?
Sila tanya Mr Snecx Tan.

Psst!
Chatbox sama dengan ShoutMix tak?



Kau pun blogger juga ye En.Kucing?


Psst!
Kalau nak try yang free, try terjah blog Cik Lyssa atau kawan Cik Lyssa.

7 comments:

aimaniman said...

x faham la dik..kna bayar ke tidak ni..x patut la kalau berbayar..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

chatbox kena byr tak sis?klu tak kena byr saya nak tukar lah..tp ramai kwn2 tak suka chat box,mereka suka shoutmix

delarocha said...

nasib baik iklan blog kat cni free..ahaksss

faizal mohd said...

Haha. kucing tu garangnya.
haah kena bayar suda. takleh nak jerit2 dah pasni.

DianaAzis said...

Itu la kan..mula tahun depan kena bayar ka pulak..dgr kata cbox pun ok..nanti kita ramai2 tukar cbox yea :)

Phat said...

phat terus tuka ke cbox huhu

maszull said...

assalamualaikum scarlett...ya lah skg ni semuanya nak kena bayarkn...susah betul...:)

Let's have a break!