Cik Nuffy

Bintang hati

Cik Nuffy ajak singgah

Check me out

Friday, December 23, 2011

Pemenang The X Factor America telah diumumkan.

  Bagi peminat-peminat The X Factor Amerika, tentu ada yang tertanya-tanya siapa yang telah menjadi pemenangkan?Channel 5 Singapore tayang result malam ni.TV8 pulak beritahu malam sabtu ni.Tapi aku dah dapat berita sahih bahawa pemenangnya adalah MELANIE AMARO.Bagi aku ketiga-tiga finalist tu hebat.Mula-mula aku letak harapan pada Josh Krajcik sebab suara dia power gila.Kemudian aku tengok Chris Rene pun hebat terutama selepas dia menyanyi ' Where do we go' lagu ciptaan dia sendiri tu.Tapi Melanie Amaro ni pun apa kurangnya.Sekali dia tarik suara, burung terbang pun boleh berlanggar!Jadi, kesimpulannya, siapa pun yang menang, ketiga-tiga peserta ni memang hebat. 




Singer Melanie Amaro, left, and television personality Simon Cowell pose together on the red carpet at The X Factor Finale show in Los Angeles on Thursday, Dec. 22, 2011. Amaro was chosen as the winner for the first season of the show. She will be awarded with a $5 million record deal and a Pepsi ad campaign.(AP Photo/Dan Steinberg)

Melanie dah jadi cantik jelita dah, bersama mentornya Simon Cowell
(Simon ni baik hati rupanya )

Hadiah dimenangi adalah $5 juta US kontrak album dan kempen iklan Pepsi.

Berita lanjut, baca di SINI



Josh Krajcik, yang manis....
Tak menang tak pe, tapi dengan bakat dan aura yang ada,
dia mampu pergi jauh.



Chris Rene yang ..... tak tau nak kata sebab dia ni pun sangat hebat.



Rachel Crow tempat ke 5 tapi berbakat besar budak 13 tahun ni.




1 comments:

cik panadol said...

dah agak melanie ni menang...mmg power suara dia....si josh tu pon best...tp maybe kurang pakej buat dua tak menang kot....layan 8tv la malam ni walaupon dah tau result hehehe....

Let's have a break!

Chatbox ok juga kan?