Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 5, 2011

Sebelum dan selepas gila.

   Sebelum gila blogging, bila aku bengang ke, marah ke, bosan ke, sunyi ke, aku suka sangat dengar lagu di PC aku.Pilihan biasalah, selera otai, lagu-lagu pun otai.walau pun aku ni taklah otai mana Lepas dengar lagu dan melalak sorang-sorang dalam bilik tak berapa kedap suara, kepala otak aku pun ok balik.Kalau tak ok karang kena makan ubat penenang pulak. 

   Selepas aku gila blogging, bila bengang ke, marah ke, bosan ke, sunyi ke, aku suka sangat merayap dari satu blog ke satu blog.Selain entry power yang menambah ilmu aku yang pasti bukan ilmu sihir , aku juga rasa terhibur + happy bila tengok nama-nama blogger.Kelakar ada, mengarut ada, yang tak pernah terfikir pun ada.Yang pasti dia orang tu semua kreatif gila!Tu yang aku tak jadi nak gila tu!Antara nama-nama kreatif yang selalu buat aku tersenyum adalah itik kuningbelalang, Opah Kentang,Uncle Gedek, Gayah Spears,Mak Dara,Encik Mimpi dan macam-macam lagilah.



Kucing ni kalau tau blogging pun tentu pilih blogging!
Gambar Cik Google punya.

12 comments:

mizzkechique said...

comel giler gmbr tu..

azam said...

:) hehehe

Cik Diana said...

Ngee.. jgn gila lagi.. hehe. jOm singgah my blOg plak. :)

simply nana said...

jatuh cinta dengan dunia blogging tahun lepas selepas membaca salah satu blog yang sangat bersahaja dan gaya penulisan yang sangat cantik.

Mia Liana said...

itulah rahsia blog sebenarnya.... hanya blogger je yang tahu.

orang luar tak tahu. kalau nak tahu kena jadi blogger dulu la...

CekbOlat-bOlat said...

haha.. mcm2 btul nme pelik2.. ^^

LydSunshine said...

Nama opah kentang tu sgt kelakar. Heheh.

Cik tikah said...

happy blogging dear. comelnya kucing tu duduk. hehe...

Belalang Hijau said...

patut la terbatuk2 ja rini 1 hari...ada yan menyebut2 nama belalang rupanya :)

NadiRah said...

itik kuning...
kelakar ek?huhuhu
thnks akak..promote itik..huhuhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Wahhhh Mak Dara pun ada.. I LIKEEEE hehehe tankiuuuuu tankiuu ahaks.. =)

kakcik said...

Seronok berblogging bila ada ilham, tapi bila ilham menghilang, serta-merta rasa nak tutup blog. :)

Let's have a break!