Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, December 19, 2011

Sistem Saraan Baru Perkhidmatan Awam @ SBPA vs Mr Bean dan Ayam.

    SBPA?Ala... aku pun masih tak 100% faham.Nantilah aku cari maklumat.Lagi pun 27 hb ni ada taklimat khas.Bila dah confirm faham 100% nanti, aku buat entry khas.Masa tu nak tanya apa pun aku akan jawab.Buat masa ni, kalau anda nak tahu tentang apa itu SBPA atau SISTEM SARAAN BARU PERKHIDMATAN AWAM, anda boleh tanya pada Mummy Cute.Buat masa ini aku nak fokus pada hobi aku buat kerja tangan FELT.

   Sekejap lagi aku nak buat beg duit kanak-kanak lelaki untuk anak-anak buah aku.Sorang nak tema Mr.Bean.Oklah tu.Aku dah dapat idea macam mana nak buat.Sorang lagi nak tema ayam.Alamak!Ayam banyak jenis ayam.Ayam Jalil Hamid ada.Ayam Ayeem pun ada.Ayam apa dia nak?Kena confirm balik ni.Jangan minta tema ibu ayam sudah.Yang penting, mutu butan beg duit tu mesti tip top!



Nak tengok pengantin boleh,
 tapi aku nak anda tengok cekak rambut oren yang budak-budak tu pakai.
Cantik tak?


Ha... inilah dia!
hasil kerja tangan aku!
Tempahan khas ikut tema majlis...



Mr Bean Cik Google ni cantik juga kan?



2 comments:

tunz said...

cantiknye...

gedek! said...

pinjam cekak.... maklom lah rambot panjang...

hehe

Let's have a break!