Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, March 31, 2012

Cinta atau aku yang kura-kura?

    Alamak!Masih terkial-kial nak buat entry dengan wajah baru blogger ni.Tak pe.Pelan-pelan kata oang.Biar lambat asal entry siap.Apa-apa hal pun, masak untuk lunch dulu sambil dengar Sinar FM.Menu lunc? Kerabu perut lembu.Hujan-hujan ni, memasak, blogging, buat kraft felt, buat kerja sekolah, itu le kerja aku sambil-sambil tengok Cinta Kura-kura.Oooo... handsome juga si Aeril Zafrel ni.Patutlah amai anak dara minat!





Agak-agak berbaloi tak aku nak order 7 Petala Cinta dan Bunohan pulak kat Astro First?

11 comments:

faizulosman said...

yg download punya dah kuar...

Etong said...

7 petala cinta tu bagus wayang dia hehe bunohan belum tengok lg, tp org ramai ckp best :)

mama maman aka yana said...

cumil gak tiz.. hehehe

adza irdawati said...

filem ni sesuatu yang lain dari yang lain kan...

adza irdawati said...

filem ni sesuatu yang lain dari yang lain kan...

maszull said...

assalamualaikum scarlett...best x cite ni? mcm nak tengok la...:)

Karukord Jagau's said...

orang kata 7 petala cinta beess....org la kata....kita pun tak tgl lg hekhekhek ^_^

Miss Purple Ungu said...

best ke cinta kura2 ni?
klu x berbaloi mls nak tgk kat astro first huhu

Scarlett O'Hara said...

Citer kura2 ni kata best sangat tu taklah tapi kira oklah dibanding dengan hantu kicap tu yg ntah apa2.Berbaloi jugaklah tengok dgn anak2 sedara.

steffany daph said...

7 petala cinta pun bgus juga. yg kura2 pun sama (: tgk la kat utube or astoro kalau dh kluar.

deno said...

deno tengok cerita tu tp bg deno biasa2 saja... hehe

Let's have a break!