Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, April 7, 2012

Blogging keluar bintang!

Tajuk tak tipu punya!
Memang betul, aku blogging keluar bintang!
Apa taknya, 
nak publish satu entry ambil masa 30 minit
( sebab aku guna Mak temah Samsung lama aku)
Dalam masa 30 minit tu, 
aku dah boleh siapkan 3 brooch felt bentuk bintang!
Tu yang blogging keluar bintang tu!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Brooch aku tu lebih kurang macam Google punya ni tapi dark blue.
Sorry, tak boleh upload gambar.
Mak Temah aku tak reti bluetooth!

1 comments:

Mk Syahir said...

salam sis..tumpang iklan..tapi tak kuar gambar la..huhu

Let's have a break!