Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, April 9, 2012

Blogwalking diharamkan.

   Keadaan tak mengizinkan aku blogwalking.Jadi aku sabo jelah dengan post entry sekerap yang mungkin.Mudah-mudahan, taklah teruk sangat kedudukan ranking aku di Alexa.Ayoyo!Dengan Mak Temah Samsung gedabak yang aku guna ni, jangankan nak merewang di dunia siber ni, nak check ranking Alexa pun tak boleh!Apa tah lagi blogwalking!Bila start blogwalking je, mulalah dia meroyan buat perangai.Nak tak nak, terpaksalah aku haramkan blogwalking buat sementara waktu!Nak ping?Jangan harap!Sabo jelah!





1 comments:

shafiq said...

haha , suspen je lar , ingatkan betul2 haram tadi . aishh .

Let's have a break!