Cik Nuffy

Bintang hati

Cik Nuffy ajak singgah

Check me out

Thursday, April 12, 2012

DiGi WWWOW Awards 2012 Nuffnang Blogger Of The Year | Kempen Mialiana.com - Tugasan Kedua Peserta Kempen


   DiGi WWWOW Awards 2012 Nuffnang Blogger Of The Year | Kempen Mialiana.com - Tugasan Kedua Peserta Kempen. Sebenarnya, dah berapa malam entah aku tak tidur ( lena) memikirkan tugasan kedua ini yang belum aku laksanakan. Baru je nak start berkempen untuk temanku Mia Liana, Cik Lenovo teman aku blogging masuk hospital pulak!Ni pun masih lagi di wad kelas 1.Jadi nak ke tak nak, terpaksalah aku paksa Mak Temah Samsung aku yang besar gedabak ni untuk sama-sama berkempen untuk Mia Liana. Bagi sesiapa yang belum kenal Mia, cepat-cepatlah hulurkan salam perkenalan dan VOTE Mia banyak-banyak.Sesungguhnya Mia memang layak menang dalam kempen kali ini.Aku SOKONG 100% Mia Liana jadi blogger Of The Year!

Jadi, dengan ini, aku isytiharkan yang aku akan berkempen bersama-sama dengan anda semua, pengunjung setia blog aku ni, untuk berkempen habis-habisan buat Mia.Bak kata pepatah, patah sayap bertongkatkan paruh, namun berkempen tetap diteruskan juga!Oleh itu, segeralah anda semua klik promo badge di side bar kanan ( Perkenalkan!Itulah Mia!) tu.SEKERAP YANG BOLEH, TAU!Kemudian jangan lupa kempen untuk Mia, tak kiralah dengan apa cara sekali pun asalkan jangan membunuh sudahlah ye! (bunuh nyamuk tak pe sebab biasalah time blogging malam-mlam ni, nyamuk banyak!) Jom kita sama-sama berkempen di Facebook atau Twitter atau sms sesiapa saja untuk beri sokongan.

Kempen Mia Liana ada penaja tau!

3.   SenyumFM
4.   GomoFM




Jom kita undi Mia!









2 comments:

YaYaNsMuM a.k.a YM said...

wah!semangat tuh!:-)

Ini Kisah Tia said...

wahhh! ada penyokong .. best2 :D

Let's have a break!

Chatbox ok juga kan?