Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, April 23, 2012

Siap satu lagi beg felt...

   Dalam pada sibuk ikut serta kempen mengundi Mia ( Tengok sticky post tu), sempat juga aku siapkan satu lagi beg duit felt.100 handmade.Macam biasa, siap je aku pn snap gambar dan konon nak bluetooth ke netbook.Tapi, malangnya, netbook aku masih tak ok dan Cik Temah Samsung aku ni tak boleh bluetooth.Nak guna cara lain, aku pun dah tak ingat mana aku campak benda alah nak sambung ke cpu ni.Aduhai!Maka terpaksalah aku simpan dulu gambar beg duit felt aku yang cute ni. Ada sesiapa lagi yang berkenan?







Terpaksalah aku letak gambar lama.

1 comments:

deno said...

comel la akak buat, kreatif!! ajar deno bleh mcm mana nak buat? :)

Let's have a break!