Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, April 2, 2012

Siapa Syamira?

PENGUMUMAN!
Dengan ini dimaklumkan bahawa...
aku masih lagi menunggu respon dari blogger bernama Syamira,
yang merupakan follower aku ke 2424.
Aku dah niat nak bagi hadiah.
Jadi selagi Syamira tak respon,
selagi itulah aku tunggu.

-
-
-
-


Printscreen menunjukkan Syamira adalah follower aku ke 2424.
-
-
-
-
-
-


Yang ni header dia.Cantikkan?
-
-
-
-
-



Jika anda kenal Syamira,
atau Syamira sendiri terbaca entry ni,
segeralah hubungi aku ye!
Aku betul-betul tak ingat nak ambik link blog dia!




10 comments:

Pink Lavender said...

manalah syamira tak claim hadiah lagi yer...

follow u tecer..
jom ke blog makneng

Mk Syahir said...

wah..untunglaaa xD

shedameor said...

saya syamira. hehe

deno said...

bertuahnya syamira...:)

Telor Power said...

owh mcm ni pun boleh eh.... untungla syamira

faizulosman said...

kalau die tak nak bg kat sy... hehe...

kpah k-poh said...

shamira jer ke? sharifah tak mau? heeeee

Mk Syahir said...

saya dah jumpa orangnya =)

syamira zainan said...

owh.. saya syamirA..sory lmbat..

syamira zainan said...

http://syamirazainan.blogspot.com/

Let's have a break!