Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, May 6, 2012

BE ke 27.Terima kasih daun keladi.

Tak sangka, rupa-rupanya dah 27 BE yang aku dapat sejak mula blogging.
Cash out 2 kali dan bakal 3 kali sehari dua ni.
Jumlah taklah jejak ribu-ribu, tapi boleh tahanlah.
Terima kasihlah buat Cik Nuffy sebab masih sudi beri BE...
walau pun blog aku patah riuk sebab jatuh terduduk ..
akibat ranking Alexa jatuh dari 1212 ke 17k.
Huwa!!!!!
Sedih oi!)

Digi Broadband Internet : BE ke 27 aku.

2 comments:

Karukord Jagau's said...

Waaah tahniah...!

Leh ar belanja....ekekekee

jemarisuri said...

tahniah..bila nk belanja..hehe

Let's have a break!