Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, May 6, 2012

Cup cake felt .Ala.....


     Orang lain buat cup cake betul.Aku buat cup cake felt.Bukan sebab tak sempat, tapi sebab nak jaga badan.Dah kira obese dah ni.First time buat cup cake felt.Rasa tak berapa jadi.Tak pelah, esok aku try lagi.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Ala... tak cantiklah...

Kek  yang sebelum ni, kek keladi dan red velvet cantik.
Tak caya, klik SINI.

Buat sementara, aku stop dulu buat beg duit.
Kalau keychainbrooch,hair clip, dan cekak rambut boleh buat sambil blogging.
Sambil menyelam minum air kata orang.


Oklah.Aku nak sambung tengok Harry Porter di Channel 5 Media Corp ni.
   

4 comments:

jemarisuri said...

still comei bagi akak yg x brapa nk pandai ni...hehe

grOundnUt said...

Ok la tu..nampak lazartt gitu..^^

~~zana@pb~~ said...

kak zana pun suka buat aktiviti begini, dah lama terperap dlm kotak kain felt tu.
Bila dah mula menjahit, susah nak berhenti.
Ok la tu cupcake utk percubaan, boleh perbaiki.

Scarlett O'Hara said...

Tak sabar tunggu cuti sbb nak buat felt craft ni.Rasa2 buat bentuk buah, ok tak?

Let's have a break!