Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, May 9, 2012

David Teo lebih baik dari Scarlett.

   Lepas baca entry blogger-blogger tentang permohonan maaf Mr.David Teo, aku rasa diri aku ni kecik sangat.Bahasa Melayu dia, mak aih, macam bahasa orang nak ambik periksa!Tapi, di blog aku yang tak sepertinya ni, aku guna bahasa ikut suka.Bukan aku tak hormat B.Melayu standard, tapi aku nak release tension.Maklumlah seharian di sekolah, aku dah terlebih 'standard' dah.Balik pada BM Mr David tu, aku rasa mungkin ada orang lain yang tolong karangkan.Tapi, apa-apa pun, aku hormatlah sebab Mr.David sudi buat permohonan maaf secara terbuka.Berita lanjut, rujuk CTHoney.



Mr.David Teo ke ni?

p/s: Time aku relief kelas, aku guna BM sebab aku nak mengajar subjek yang aku relief,
tapi anak-anak murid aku kata,"Teacher!No BM!"
Ada ke patut?
Terus aku jadi Scarlett O'Hara balik!

2 comments:

caliph shuriken said...

kjap nk gi baca rujukan tu ^^

Pen Biru said...

sy malu dgn dia bukan krn bahasa..tapi krn dia rajin buat pahala..malu betul rasanya

Let's have a break!