Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, May 6, 2012

Header pilihan malam ini...Uniknya!!!!

my story


Betul tak?
Unik kan?
Aku pun baru terjumpa blog ni.
Kalau tengok header tu, macam-macam ada.
Nak kata kelakar, tidak.
Nak kata seram, tidak.
Tapi UNIKLAH!
Nak tengok sendiri?
Jom ke SINI.

( Ni auto post entry.jadi bila dah publish nanti, aku beritau pada si blogger unik ni tentang header dia yang aku pilih )

7 comments:

Mr Bell said...

watak2 dalam kartun one piece ek?

Telor Power said...

komik OP memang menarik. Nong Andy Tahniah!

Scarlett O'Hara said...

Unikkan?Lain dari yg lain.

Nong Andy said...

Wah.. terharu lah.

header aku dari dulu smpai sekarang asyik gambar one piece. dan gambar kat atas tu di antara gambar kegemaran aku. byk lagi gambar one piece yg lain aku suka, tapi gambar yg lain tu ada yg tak lengkap semua ahli.. (er.. kalau peminat 1 piece mesti tau maksud aku hehee)

terima kasih sukakannya, ia unik aku juga fikir mcm tu :D

Scarlett O'hara,
thanks :)

GematriA™ said...

terbaik!

Telor Power said...

kerana cerita OP amat pentingkan persahabatan dari asing seseorang itu hingga menjadi ahli sahabat sejati mereka.
sentiasa bergaduh tapi still bekerjasama. baik tak kira kau ketua atau tak janji ada keluarkan suara pendapat dan idea yang bernas.

Kira Kekuri said...

terbaik one piece! :DD

Let's have a break!