Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, May 29, 2012

Jom melancung, cuti-cuti sekolah ni!

   Akhirnya hilang jua boring aku setelah bercuti ke seluruh dunia.Ala... Time cuti sekolah, cikgu-cikgu lain merata pergi melancung.Cinalah, Korealah, Australialah, New Zealandlah.... Yang pergi umrah pun punyalah ramai.Silap-silap time umrah tu jumpa kengkawan cikgu-cikgi.Jadi, aku yang tak kemana ni, selain memerap di negeri Johor je(Ala...setakat gi Kota Tinggi, aku tak kira gi holiday), teringin juga gi holiday.Tu yang aku gi holiday jap tadi tu.Aku gi Turki, Australia, New Zealand dan macam-macam lagilah!Nasib baik ada internet!Lepas ni, maghrib, solat, dinner, tengok Berita jap lepas tu aku nak gi melancung lagi.Sape nak ikut?

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Aku teringin ke Switzerland!

8 comments:

keli menari said...

Yaahh !! Switzerland !

sis92 said...

minggu dpn nk g kedah melancong dlm negara je uhuk2

delarocha said...

melancong dalam google je ye.. huhu

aizamia3 said...

eh! Bukan flight ke sana delay ke.. hikhikhik.. ;)

babycomel said...

nak itut! nak itut!

deno said...

Selamat bercuti akak!!! uumah deno ni riuh dengan anak buah yg semua ada bila cuti ni kak... adehhh :)

caliph shuriken said...

owh, pegi olidei dlm mimpi ka? best laa cmni, hikk...

jemarisuri said...

insyaallah tercapai hasrat hati...

Let's have a break!