Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, May 9, 2012

Kek felt untuk Teacher's Day

   Akhirnya siap juga kek felt untuk Hari Guru aku ni.Walau pun nampak 'sedap' tapi aku rasa masih belum cukup berkualiti lagi.Maklumlah.Bahan-bahan yang aku guna tu kebanyakannya bahan lebih yang dah memang sedia ada dalam kotak jahitan aku.Cuti sekolah nanti, aku nak reka kek atau food lain pulak.Buat burger ke atau buat ayam goreng ke.Baru seronok.Kalau lapar, aku tenung je ayam goreng felt aku tu.Terapi nak kuruskan badan. :D  Opps!Lupa pulak nak share gambar kek yang baru je siap tu.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Sebelum...
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-




Sesudah....

1 comments:

dyabunga said...

nampk sedap..tpi tak boleh mkn..hihi

Let's have a break!