Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, May 26, 2012

Majlis Perpisahan ...Sedihnya

    Oleh kerana blogger Mia Liana dah kenalkan aku pada rakan-rakan cyber, maka dengan ini, aku dengan rela hati untuk berkongsi suka-duka aku sebagai seorang guru.Ala-ala Mama Tunz gitu. Untuk pertama kalinya aku share gambar aku dan teman-teman seperjuangan.Majlis yang berlangsung adalah Majlis Perpisahan guru bertukar dan guru bersara.Pakaian kami hari ni sweet sangat, kan?



Aku dan teman-teman seperjuangan.




Yang sweet posing di depan tu, Puan Faridah, Guru Cemerlang Matematik.
(Aku guru cemerlang blogging.Hahaha!)



Kasut ni sweet tak?
Kasut siapalah agaknya tu.
Hehehe!

( Gambar semua aku pinjam dari GBK sekolah aku yang cemerlang, Puan Norzilah Othman.
Aku ambik dari Facebook sebab aku blogging ni guna laptop adik aku.Cik Lenovo merajuk lagi)


4 comments:

jemarisuri said...

cantik kasut tu..mesti scarjlet puya kan...hihi

aizamia3 said...

sweet je.. sama warna dengan blog ni.. ;)

steffany daph said...

waaa.. sweet semua.. kaler purple ye :D.

ain dzaya said...

tema pepel..comeynyerr :)

"Alhamdulillah. ramai sebaya ain dah berkahwin seawal 20 tahun. Bangganya ain".

Let's have a break!