Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, May 8, 2012

Scarlett O'Hara @ Nasi Lemak Kopi O TV9

   Hari Isnin, 7 Mei @ semalam, ramai anak murid aku cakap.Wah!Teacher masuk Nasi Lemak Kopi O!Mula-mula aku ingat, budak-budak tu menyindir.Tapi rupa-rupanya betullah!Time Fatin Liyana di NLKO tu aku tengah blogwalking dan sibuk dok review blog orang di AlexaJadi, aku tak perasan pun aku muncul ni NLKO dengan Fatin Liyana.Tak caya?Cuba tengok video yang aku ambik dari Youtube tu.
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Dah percaya?
Hahahaha!

p/s : Aku suka sangat Fatin Liyana ni.Dahlah cantik, pandai, slim, blogger hebat, bakal jadi doktor pulak tu!
Tapi Fatin Liyana tak kenal pun aku, si blogger anchovy.

5 comments:

MiSz fiFiEyQa said...

a'ah..a'ah...sy pun ade perasan jugak nama akak masuk tv...baru je ingat nak cakap tadi...lupe pulak..hehe =)

shark said...

mmg unutng dpt masuk tv...
nk jugak ler pasni..
hehe

C i k P i p i T e m b a m said...

untung lah jadi dia kan... huhu

relevan Sokmo said...

Ermm..

Haruno Hana 하나 said...

perasan nama n DP FB tu :D hehe

Let's have a break!