Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, May 7, 2012

Semak keputusan permohonan ke politeknik secara online bagi tahun 2012

   Minta maaflah anak-anak muridku sayang.Teacher tak ingat yang hari ni dah boleh check keputusan permohonan ke politeknik.Bila on FB petang tadi, ramai yang cerita pasal permohonan dah berjaya, barulah teacher perasan.Sesiapa yang dah check dan berjaya tu, tahniah teacher ucapkan.Selamat datang ke dunia ilmu!Opps!Bagaimana nak check secara online dan lain-lain maklumat, cari je di Google atau pergi ke blog teman @ cikgu SEO teacher ni, Cik Rafinamimi.



Kalau ada blogger-blogger muda yang dapat tawaran ke Politeknik Ibrahim Sultan,
jemputlah singgah ke rumah.
Jarak 5 minit perjalanan dengan kereta.

p/s: Kenapa Ibrahim Sultan?Kenapa tak Sultan Ibrahim ye?



Sultan Ibrahim Ismail.

Kalau nak semak ke IPTA, sila tanya KIZ.

4 comments:

Telor Power said...

kota masai, cahaya masai, cahaya baru atau sekitar cendana dan scientex?

nasir hamzah said...

50 minit pula perjalanan ke rumah NH. hua.. dkat sudah.

Sufia Mahzan said...

Pingat pun pingat PIS kan?

Logo sultan pun IS kan? Sultan pun mmg I je kan? Ibrahim, Ismail, Iskandar, Ibrahim..TMJ pun Ismail..

Ayn Razak said...

kita dapat politeknik ibrahim sultannn :)

Let's have a break!