Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, June 14, 2012

Bibimbap?

Ramai betul anak murid aku yang gilakan Korea.
Tak kiralah KPop ke apa.Janji Korea.
Kalau boleh hari-hari nak makan kimci.
Tak pun agaknya teringin nak telan sotong hidup-hidup macam orang Korea.
Tapi kalau aku tanya Ssireum tu apa,
agak-agak dia orang yang minat gila kat Korea tu tau tak?
-
-
-
-
-
-
-
-

Apa nama hidangan Korea ni?

6 comments:

delarocha said...

anak murid fasih berbahasa korea tak?

-gedek! said...

K pop? baik T pop...


Tamil pop

miloais milo said...

ssireum = korean wresting - seperti sumo jepun...
heheheheh

Chekgu Azrine said...

suka korea..makanan dia cam tak blh masuk je..hahaha

En. Beyazid said...

Salam perkenalan. Blog saya masih baru lagi. Harap dapat support blog saya dgn jd follower saya. Saya dah follow blog ni =)


http://apelak.blogspot.com/2012/06/mari-jadi-jiran-blog-saya.html

puanbee said...

memang budak2 sek sekarnag dia boleh tengok lagu2 kpop tu berjam2 , pelik betul tk bosan ke ? hehehe

Let's have a break!