Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, June 8, 2012

One born every minute.Uwekkk!!Aku loya!

Fuh!Lama betul aku bercuti ! Cuti blogging. Bukan niat aku sebenarnya tapi kerana masalah-masalah berikut:

1.   Aku sibuk menyemak kertas jawapan anak-anak murid aku.Sorang 2 esei x 30 orang x 3 kelas + seorang 1 esei x 30 orang x 2 kelas!Banyok wooo!Tulah sebab utama aku cuti blogging sekejap.

2.   Aku sibuk siapkan projek membina library di rumah aku.Selama ni aku main sumbat je dalam rak buku.Baru semalam aku berjaya lengkapkan library aku tu.Cadang nak letak no.panggilan. Alah!Macam kat library sekolah tu! Kalau ada sesiapa nak baca majalah wanita tahun 80an pun ada.

3.    Aku sibuk layan ASTRO.Maklumlah time cuti nilah au ada masa lebih sikit nak menonton macam-macam rancangan yang ada.My favourite channel adalah 707 dan 731. Channel 707 aku suka tengok travelog programme dan 731 aku suka tengok baby lahir.Cerita orang beranak!Hahaha!

4.   Last sekali, aku cuti blogging sebab aku mabuk!Mabuk bukan sebarang mabuk tapi aku mabuk itik!Konon nak makan bizarre food tapi akhirnya aku yang ke laut! Tobat dah tak nak makan benda  pelik-pelik.Bau hanyir itik tu sampai ke hari ni buat aku loya!Tapi takpelah.At least, aku dah try macam mana rasa daging itik.Cerita bizarre food ni kat SINI.Aku taklah makan yang pelik sangat, cuma makan jantung dia je.Usus tu untuk umpan ikan.

Ni pun aku masih rasa loya lagi ni.Uwekkk!Aku mintak izin undur diri jap ye!Sebenarnya aku nak tengok Bunga-bunga Syurga.Episod akhir malam ni.Hehehe!Jom!

-
-
-
-
-
-
-
-

6 comments:

Makbed said...

aku pun suka tgk citer org branak tu. heehehe..

jemarisuri said...

sama la js pun duk tengok citer bunga2 syurga ni...^^

Mrs.Yie said...

ingatkan org pregnant je yg loya..hihi :)

delarocha said...

jgn lama sgt cuti..

PeRmAtA bIrU said...

salam... lama x datang sini... wah makan itik serati... bila saya tegok gambar entri tu saya pun rasa loya... tapi sis berani makan yer... kalau saya pelik2 mesti x berani mencuba...:)

aizamia3 said...

bila baca sampai endingnya.. ada uweekkk2 tu aduh.. teringat masa tri semester pertama.. aduh.. tak tahan.. :(

Let's have a break!