Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, July 11, 2012

Oh My English!!!!!!

    Oh My English!!!!! Dahsyat betul pengalaman hari ni.Lepas conduct SPM Workshop untuk English dengan suara yang sebijik macam itik tak cukup minum air dan diselang seli dengan batuk sebiji orang tua, aku terus bergegas untuk ambil Cambridge Proficiency Test.Panik semacam tak taulah kenapa.With lots of butterflies in my stomach!Big, big butterflies!

    Pagi-pagi buta dalam pukul 6.50 aku dah test dah.Ok je nak online.Full bar.Tak de masalah nak ambik online exam tu.Tapi bila aku dah duduk nak ambik exam, full bar jugak tapi langsung tak boleh connect!Nasib baik boleh tumpang guna laptop kawan kalau tidak susah le aku.Entah apa entah masalahnya.

   Dek kerana emosi dah terganggu, aku jawab main bedal je terutama reading comprehension.Langsung tak boleh nak fokus!!!Habis ilmu aku masuk ke laut!!!!Really, really terrible!Dahlah otak asyik ingat kerja sekolah yang berlambak dan badan asyik tak sihat je.Betul-betul cubaan.

    Balik rumah je aku terus online walau pun aku terpaksa rest sekejap lagi.Kalau tak, mesti migrain aku datang balik.Nasib baik boleh online guna lap top satu lagi jadi dapatlah aku up date blog yang dah berapa hari entah tak bersentuh.

-
-
-
-
-
-
-
-
 
Nukilan oleh,
AKU SEEKOR ITIK

5 comments:

Telor Power said...

kerana mida di set update blog dgn segar adalah lebih baik dari jawab ujian kehkehkeh

AkuBudakKampung.com said...

haissh,,,
budak sekolah lagi rupanye die..
baru tau...
hahahahaha...

MOH KEMBARA said...

Salam Yong Cikgu Scarlett,

slowdown...nanti tergeliat.
Semoga berjaya dlm test!

caliph shuriken said...

aisey, mood mmg x best klau jadi cmtu kn...

Scarlett O'Hara said...

Budak sekolah kah hape!Cikgu sekolah yang ambik exam tu!!!!

Let's have a break!