Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, July 3, 2012

Sambung buat beg duit felt...

   Oleh kerana tadi sibuk blogwalking dan tak sempat langsung nak sambung buat beg duit felt tempahan yang ada tu, hari ni balik sekolah, aku mesti cepat-cepat buat.Terlanjur mood masih ada.Kang dibuatnya aku malas kang, dok mengadap ASTRO jelah kerja aku.Lepas siap satu atau dua beg tu, barulah seronok nak menyemak buku sekolah budak-budak!!!Jom menjahit jom!

-
-
-
-







Antara contoh yang dah ditempah.
Untuk design lain, klik di side bar tu.

Opps!
Kek pun ada tempahan.
-
-
-
-
-

1 comments:

Faizul Osman said...

comel sungguh barang2 tu...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/

Let's have a break!