Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, August 27, 2012

Awas!Kutu merayap!

   Kalau dah penakut tu penakut juga.Aku tak cakap orang lain tapi aku bercakap tentang diri aku sendiri.Alkisah hari ni aku plan nak blogwalking setelah berzaman aku tak blogwalking sebab sibuk mengalahkan Perdana Menteri. Aku pun merayaplah dari satu blog ke satu blog.Tiba di satu blog tu, aku asyik sangat dengar lagu Mimpi sampai ke bintang.Tajuk sebenar aku tak tau.Aku main taram je bagi tajuk ni. Ala... lagu Asmidar yang menang Vokal bukan sekadar rupa tu!Padahal si Asmidar ni boleh tahan juga cunnya.

   Sedang aku asyik melayan perasan campur perasan sikit tiba-tiba macam nak tercabut jantung aku!ADA KUTU MERAYAP!!!Aku pun dengan rasa geli geleman, kuis-kuislah kutu tu dengan hujung jari.Tapi, hampeh!Langsung kutu tu tak pandang!Kuis punya kuis, baru aku perasan, kutu tu belaan blogger Orkid Kristal!Patutlah puas aku kuis dia dok tang tu jugak!Kalau nak try kuis-kuis kutu ni, silalah jenguk blogger Orkid Kristal.Bawak sekali kuih raya tau!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Kutu kepala yang buat aku geli geleman


*:oRkiD KriStaL:*

p/s : Header dia pandai main jimnastik tau!

3 comments:

dyabunga said...

kutu beras geli X?hahaha

ary_lee said...

errrrr....
ary fobia dengan kutu..
so sekarang ni memang rambut pendek memanjang^^

Makbed said...

Uik.. hahahhaa.

Let's have a break!