Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Friday, August 31, 2012

Bengang kena tipu blogger (?)

  Pernah tak alami keadaan macam ni... Pergi check shout di chatbox.Dah tu nampak satu nama yang agak asing.Tengok pada ayat, macam blogger baru nak berjinak-jinak dalam dunia blog.Komen di shout pun bunyi innocent je.. Contohnya: i like your blog colour !! just create my blog . can u give me some comments and follow me ? i'll follow you.  Kita yang lurus bendul dan baik hati terlebih ni pun cepat-cepatlah klik konon nak bagi support pada blogger baru. Tapi bila klik link, rupa-rupanya blog jual barang!Geram tau!Menyampah!Meluat!Apalah salahnya tulis je kat chatbox tu... Saya menjual ubat bla bla bla.Kalau sudi, datanglah beli.Tak jujur!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Ni yang buat aku hot ni!

9 comments:

Faizul Osman said...

sy dah bnyk kali macam tu... memang kasi hot je...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/08/adakah-kita-faham-erti-kemerdekaan.html

Sop said...

mmg x suka penipu2 cam tuh
biasa sop view link dulu,.. kalau bukan link blog mmg x klik punyer.. hehehe

Niza Romli said...

dah penah kena..last2 buang terus chat box tu..padan muka dia..haha

Masmira Masri said...

perghh smpai nk tembak gitu hehehee
ok ni newB yg jujur...sila lah follow kita.....pasal hal sendiri jer xde jual barang heheee jujur x?

http://myaleo.blogspot.com/2012/08/ini-suami-saya.html

Aku Mad said...

saya pun banyak kali kene camtu .. huhu

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

Saya pon dah terkena jugak huhuhu

KL Urbanite said...

biasalah tu. macam2 perangai manusia ni. sabor je lah

Acik Erna said...

acik suka tengok gambo kucing yang tengah hot tu he he

#ciksuzlin said...

OK juga tu dari saya~ Ayat punya baik etc, then bila klik link dia keluar iklan Says or Churp2.

Let's have a break!