Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, August 14, 2012

Moh Yong Kembara!

   Bulan puasa ni, kurang sikit kita blogging kan?Dah tak kisahlah berapa ribu ranking Alexa.Kata orang, blogging blogging juga tapi akhirat jangan dilupa.Tu yang aku pun kengkadang tak sempat nak up date apa tah lagi nak buat auto publish.Ditambah dengan kerja yang tak pernah habis.

   Tapi, aku nak ambil kesempatan juga untuk perkenalkan seorang teman blogger yang sangat aku suka.Kengkadang aku pun confuse, blogger ni tinggal di Turki atau Perak.Tapi, aku menag suka cara dia.Rasa mesraaaaaa sangat.Terasa nak peluk-peluk jadi katak kakak!Tak percaya, cubala singgah!

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
MOH KEMBARA

Jom jenguk Yong

( Lepas raya, aku review lebih detail tau)

Let's have a break!