Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, August 4, 2012

Tempahan tanda nama felt.

   Sambil mengemas, sambil blogging, sambil dengar Sinar, sambil baca surat khabar dan sambil buat name tag felt.Kebetulan ada 10 tempahan name tag guna kain felt ni.Satu huruf 30 sen je dah tu tambah harga tapak 60 sen.Nampak mudah buat benda ni tapi kalau kombinasinya tak menarik, hasilnya pun tak menarik. Yang dah siap, lupa pulak nak upload gambar.Felt yang lain, boleh klik di side bar tu ye.

2 comments:

sHaR!Na eLyaNa said...

cmna ya nak order??

Scarlett O'Hara said...

Nak order kat sini pun boleh.

Let's have a break!