Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, October 30, 2012

Arabian Night?Alamak!!!

   Tajuk bagi gempak.Arabian Night?Alah... kenapa tak Fairytale ke.Boleh le aku menyamar jadi Mak Tiri Cinderella.Arabian Night?Aku nak pakai apa ye.    Aku pun macam biasalah..... Cepat-cepat menggoogle.........  Mak datuk!Tokojut den! Tiba-tiba keluar gambar Mak Arab pakai 'Co o ' je.Masyaallah!!!! Lepas tu aku google balik dan jumpa blog anak dara yang cantik macam Aqilah Bajuri pelakon tu.Bukan setakat contoh baju, siap dengan teknik solekan lagi!Bestnya!!!Aku pun terus follow!Tapi aku ni bukan anak dara come lote!Dah masuk 4 siri pun!Sesuai ke aku bergaya macam tu? Ada sesiapa boleh bagi pandangan?
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Princess Yanti

-
-
-
-
-


Nadiah Aqilah Bajuri, antara pelakon kita yang berbakat besar.


4 comments:

amranaiman said...

ooo ni aqilah banjuri.. O.O

Telor Power said...

:)

misshannajr said...

dinner ke ber"arabian" segala ni hehe..sya paling tak suka kalau ada majlis2 yg ada tema macam ni..

Makbed said...

Tiru je tapi tayah la tiru semuaaaaaaa....

Let's have a break!