Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Saturday, October 27, 2012

Eh?Mana pulak menghilang!

    Lepas publish entry, macam biasalah... Aku ping di FB.Guna 'Share' button je atau cara automatik.Tapi, sehari dua sejak raya ni, button 'share' tu mana entah menghilang.Pergi beraya juga kot?Atau pun mungkin line celcom dah bertukar menjadi kura-kura di rumah ayah aku ni.Hantu betul! Grrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ( Mood geram) Ingat nak share gambar raya.Hampeh!Atau pun sebab-sebab lain yang aku sendiri tak faham.Maklumlah aku ni blogger anchovy.Blogging main bedal ke?Hehehehe! Tengok gambar je lah.

-
-
-


Fuh! Kenyangnya makan lontong!
(Kata Izzah anak buah aku.Hehehe)
-
-
-
-



Ini Si Adib, anak buah aku yang naik basikal bawak ayam hari tu.
 -
-
-
-
-
-


 Ni semua antara 10 ekor lembu yang ayah sembelih.Seekor lagi kambing.
Maknanya ayah dah sembelih 11 ekor lembu dan kambing hari ni.
-
-
-
-
-
-

   Gambar candid ekslusif.
Yang pakai kain pelikat, adik aku AFJ Toyek dan yang sorang lagi tu,
tetamu khas dari Bangkok, Thailand, Thapakorn Apaentahcawan.
Dua-dua engineer kerja di Klang.

Alamak!!!!!!
Tak boleh nak share entry.
Hampeh betul!!!
Nasib baik Sop nak tolong.
( Tunggu dia balik rumah malam ni)

2 comments:

Chekgu Azrine said...

Fuhh...byknya rezki korban hri ni..alhmdulillah

Selamat hari raya haji!!

caliph shuriken said...

selamat hari raya ^^

*aisey, td kuar error wktu nk tinggal comment...

Let's have a break!