Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, October 3, 2012

Nuffnang buat hal ke?

   Bila sebut Nuffnang, tentu blogger-blogger faham.Kalau tak BE, tentu nak cerita pasal earning.Malam ni, bila aku merayap dari blog ke blog, ramai pulak yang mengeluh pasal earning dah berubah.Kalau makin bertambah tak pe lah juga tapi ada yang kata makin berkurangan.

   Aku pun dengan kadar yang segera mengetuk pintu rumah Cik Nuffy aka Nuffnang tu.Manalah tau, earning aku pun bermasalah.Tapi bila aku check, alhamdulillah, ok je.Memang ada penambahan tapi itu adalah hasil BE aku yang dah metered.Ada 2 lagi BE yang masih running.Dah lama juga rasanya.Mudah-mudahan, lepas ni Cik Nuffy sudi beri BE lagi.Maklumlah, walau pun traffik blog aku ni konsisten tiap-tiap hari, tapi takdelah sampai ribu-ribu.Cukup makanlah kata orang.

-
-
-
-
-
-
-
-
Saja-saja je google 'Cik Nuffy', tapi Cik Tucen ni yang keluar!

6 comments:

luqman zakaria said...

tp semalam memang ade masalah..terkejut saya tengok earning sy naik mendadak..baru nk call nuffnang tanye kenapa jadik macam nih..yelah kan..kalau kalau ade yg termasok dalam earning sy tuh orang len punyer..pastuh check arini.dah normal da..kasi dup dap dup dap..jer nuffnang nih..

salam kenal..dari arepnakbebel.com :)

the malay male said...

nuffnang sy ok jek....

Chekgu Azrine said...

selamat dh cash out semalam..yup..ramai kekawan bt entry psl nuffnang ada mslh teknikal kot..tp log in saya punya ok je..

Belalang hijau Perisik said...

oh begitu rupanya... no wonderlah smlm earning belalang tggi...arini tgk ciput balik... siap hantar tiket lagi tanya... hahaha

Sop said...

tahniah...
ada ramai yg tetina earning mendadak..
sop maintain jer,, heheheh
lagi pun iklan nuff tinggal 1 jer.. hahahah
lagi susah nak dapat BE

NUR said...

Xleh log in lak.. Huju

Let's have a break!