Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, October 25, 2012

Oh BE!Kau datang lagi!

   Asal tak online je mesti dapat BE aka Buffered Earning!Pelik kan?Tapi benar!!!Baru je perasan ada 3 BE still running.BE ke 35,36 dan 37.Walau pun tak le jejak ribu-ribu lemon macam blogger popular, berbaloilah jugak dok layan hobi blogging ni walau pun selalu tak cukup masa nak update apa tah lagi nak blogwalking.



Klik gambar kalau agak2 tak jelas.


Terima kasih le Cik Nuffy.
Kalau boleh, beri le BE lagi dan lagi dan lagi.




3 comments:

thomas said...

wah!Banyak juga income dari BE.

caliph shuriken said...

congratz dapat BE.. klau trafik tinggi wktu ada BE mmg masyuk laa ^^

Mrs Velentine said...

banyaknya BE

Let's have a break!