Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Sunday, October 28, 2012

Penyakitku semakin tenat...

   Cepatnya masa berjalan.Sekejap je dah nak habis cuti.nak tunggu cuti hujung tahun, rasa macam lama sangat.Pada hal 9 hari bulan tu dah hari last sekolah.Esok dah naik sekolah balik.Bila masuk je kawasan sekolah, mulalah terbanyang segala mak nenek kerja yang menimbun.Nasib baik aku jenis yang tak berapa suka tangguh kerja.Tapi, sejak akhir-akhir ni aku rasa aku dihinggap penyakit yang sangat serius.Doktor pun tak boleh beri ubat.Makan pain killer pun tak jadi apa.Mungkin peringkat umur yang dah masuk 4 siri ni penyebabnya atau pun memang aku yang tak boleh elak dari penyakit tu.Kalau boleh dibedah, dah lama aku bedah sebab penyakit ni betul-betul membuatkan aku risau.Meski pun masih belum di tahap kronik, aku tetap risau.Kalau ada sesiapa tahu cara nak ubat penyakit aku yang semakin tenat ni, tolonglah beritahu aku segera. Penyakit aku adalah ....................................
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
mim
-
-
-
-
-
alif
-
-
-
-
-
lam
-
-
-
-
-
-
-
sin
-
-
-
-
-
-
-
-
-
m   +   a    +   l    +    a   +   s!!!!


Ya Allah berilah aku kekuatan untuk menyelesaikan segala kerja!!!!!

4 comments:

Sop Nama Saya said...

Setiap pnyakit ada ubatnya.
Ubat bagi penyakit malas ialah rajin. Heheheh

ridoma said...

haha ingatkan penyakit betul la tadi..baru nak rawat =)

Makbed said...

kalo ade ubat aku nak sekodi!

misshannajr said...

buat2 malas mesti lama2 sendiri pun menyampah then terus jd rajin hehe

Let's have a break!