Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, October 8, 2012

Teringin nak makan boren!

   Siapa tau boren?Rasanya 90 % blogger tak tahu.Kenapa entah.Tiba-tiba je aku terasa nak makan boren.kalau tak silap dah 15 tahun aku tak makan benda teramatlah lazatnya ni.Nasib baik aku tak mengidam.Kalau tidak, meleleh air liur anak aku nanti.

   Oh ya.Nak tau boren tu apa ye?Boren tu sebenarnya sejenis seafood yang sangatlah lazat.Dia tak de cengkerang.Saiz asal katalah besar pinggan.Lepas kita basuh bersih-bersih, lepas kita goreng, saiznya cuma tinggal besar duit 50 sen lama je.Tapi sedapnya bukan main.
Nyum nyum nyum nyum.....Mana nak dapat boren ni? Aku nak try google jap.Ada tak info pasal boren.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Ala... tak de.
( Time ni ayat masih fuyoooo jiwang karat!)

3 comments:

syiela said...

apa ye boren tu.. jap nak gi tengok sana :)

akak comot said...

boren?

Scarlett O'Hara said...

Boren ni sejenis hidupan laut.

Let's have a break!