Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, October 2, 2012

Where do I begin?

   Ketika dan waktu ini, aku sedang berhempas-pulas menyerap ilmu Description Of English yang sedang diberikan oleh Prof.Dr. Malam ni, rasa-rasanya lepas jam 9 malam baru aku dapat online.Jadi sementara akutakde ni, sudi-sudikanlah mendengar lagu-lagu kegemaranku.Maaflah, kiranya kesemua lagu-lagu itu agak oldies dan ala-ala romantis.Dah memang lagu-lagu gitu yang aku suka.Nak buat macam mana?Kan?Ucapan untuk anda pengunjung yang setia, terima kasih daun keladi.Kalau sudi, rajin-rajinlah datang lagi.

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

1 comments:

sudipVSsenduk said...

tiada lama tiadalah yg baru

Let's have a break!