Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, November 5, 2012

Berdebar nak menikah...

   Sebijik rasa berdebar nak menikah!Dup dap dup dap!Malam ni makin kuat debaran dalam dada.Kalaulah jantung aku ni boleh melompat keluar, dah lama dia melompat lari meyorok dalam almari!Risau betul!Ya Allah!Kau permudahkanlah segalanya.Kau berikanlah kekuatan padaku untuk menghadapi hari esok.Aku telah lakukan yang terbaik dan semampu aku.Kalaulah aku seekor ketam, dah tanggal kaki dan tanganku dek kerja tak berhenti demi DIA.Semuanya untuk DIA.Jadi gila kalau fikirkan lama-lama.Apa patut aku buat ye?Ah!Baik aku layan lagu my sweetheart ni dulu.... Release tension....
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-


Aduhai.......
Esok temu janjiku dengan DIA, English Paper untuk SPM.
Mudah-mudahan, anak-anakku dapat menjawab dengan senang dan tenang.
Buatlah yang terbaik.
PLEASE!!!!!!
Buat sementara, aku cuti blogging...
.... sebab aku memang risau giler fikirkan DIA.
Kalah rasa berdebat nak menikah!

Let's have a break!