Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, February 13, 2013

Jom join bloglist JS 2013

   Dah lama tak join segmen.Ben pun dah lama tak buat segmen sebab sibuk mengasuh Qhaliff.Kebetulan JS pulak buat segmen.Kenalah join.Kan?Caranya mudah je.Apa-apa hal, letak header dulu...



Comelnya!

Syarat-syaratnya :
1.Mestilah follower blog JS ( Sudah tentu)
2.Buat entry pasal segmen ni ( Ok.No problem)
3.Link entry ke kotak komen ( Beres jap lagi)
4.Nyatakan anda dari negeri mana ( Ooo.... kena beritahu ek?Kita dari JOHOR)

Itu je.Senangkan?
Tarikh tutup adalah pada 28 Februari 2013
Sempat lagi nak join kan?

Oklah... JS memang selalu di hati.


3 comments:

djdanchef said...

nanti ada masa dj pun nak join la bloglist ni.. boleh tambah kenalan

Jemarisuri said...

thanks sudi join bloglist js...insyaallah ada surprise buat mrk yg join...doakan semoga js dimurahkan rezeki ye...hepi blogging ^^

Farahin Izzati said...

farahin dari johor singgah disinii :D

http://ehfarahin.blogspot.com/2013/02/segmen-jom-join-bloglist-js-2013.html

Let's have a break!