Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, February 12, 2013

Kek pandan raya Cina

   Hujan turun lagi di Pasir Gudang.Alhamdulillah... Rahmat dari Allah.Time hujan macam ni, makan le best.Apatah lagi masih lagi berkumpul ramai-ramai di rumah ayah.Menu apa nak try pagi ni ye?Petang semalam dah makan ubikayu rebus dengan asam pedas dan ikan kembung kering.Ada juga mee (mi?) segera perisa ayam kampung.Licin habis!   Pagi ni, aku buat kek pandanlah pulak.Limau pun masih ada lagi sekotak jadi okle tu.Meh aku tunjuk  gambar.

   Lepas letak topping, cari ceri dll tak de.Bedal je lah letak mashmallow. Janji ada colour. Hehehe.


Dah tinggal separuh dah.

Jemput makan!

Mmm.... Menu tengah hari apa pulak ye?




Let's have a break!