Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, April 29, 2013

Wangi ke?

   Bulan ni aku belanja di Kedai Rakyat 1 Malaysia.tak kiralah apa setengah orang tu nak kutuk.Yang penting, aku dapat save budget separuh dari belanja dapur aku yang biasa.Aku pun bukan suka sangat buang masa belanja di 'tempat-tempat popular'.Ala.... belanja di Kedai Rakyat 1 Malaysia pun hebat apa? Maklumlah... aku cuma orang kampung je.

   Tapi kan.... Hari ni ramai betul yang tegur kata aku wangi.Mula-mula tu pelik juga.Aku pakai perfume biasa aku tulah.Bedak pun Enchanteur je.Dah cukup wangilah bagi aku tu selain guna Baby Johnson, favourite aku no. 1.Lama juga aku fikir.Bau detergen cuci baju yang aku gunakan ke?Atau..... Ooo ya..... Hari ni aku mandi guna body shampoo Kedai Rakyat 1 Malaysia.Memang aku perasan bau dia yang aduhai.... wanginya!Tapi tak sangkalah pulak baunya tahan sampai pukul 2!Kalau macam ni, bolehlah aku berendam dalam body shampoo tu lama-lama!


Yang ni tak berapa wangi.
Try yang putih.
Wangi sungguh!
Gambar Google punya.


Yang hebat macam ni ada tak ?

1 comments:

||aLeaSaRa|| said...

slm cikgu he2...owh nk trylah nnt..saya sllu jugak gi kr1m ngee ^*

kelakar betullah foto tu adeihhhh

Let's have a break!