Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, October 29, 2013

Tolong! Anakku hilang!

   Alahai!Risau sungguh!Sehari suntuk tak nampak batang hidung anak aku hari ni.Biasanya bila dengar bunyi kereta je dia ndah tercongok depan pintu.Mintak dukung atau mintak makan.Semasa aku sibuk buat Kek Batik hari tu, bukan main lagi dia mengacau.Hari ni langsung tak balik!Jam dah hampir pukul 10 malam ni.Nak buat report, mesti dah lebih 24 jam baru boleh.Tapi, boleh ke buat report?Dahlah aku pernah hilang 5 anak dalam masa seminggu 2 tahun lepas.Sampai sekarang masih lagi jadi misteri.Entah dibunuh, entah dikerat tangan dan kaki jadi peminta sedekah!Cukuplah!Aku tak nak anak aku yang tinggal seorang tu pun ikut hilang.Atau..... takkan dia merajuk bila aku plan nak ambik anak angkat, kot?
-
-
-
-
Tunggu lagi anak aku balik..
-
-
-
-
-
-
Huhuhu!Tak balik jugak!
-
-
-
-
-
-
-
-
Patutnya jam 9 aku dah kena makan ubat dan tidur..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tapi, anak aku belum  balik lagi.
-
-
-
-
-
-
-
-
Kalau aku tidur, siapa nak bukakan pintu, nanti.
-
-
-
-
-
-
-
-
Baliklah nak!!!!!

-
-
-
-
-
-
-
-
-

Manalah anak aku si Panji ni.Sehari tak balik.



Anak-anak aku yang ni, hilang tanpa jejak.Jadi misteri sampai sekarang.




Anak aku yang kenit ni telah pun kembali ke penciptanya kerana penyakit severe depression sebab kakaknya tak layan dek kerana sibuk study nak SPM.





2 comments:

tebu manis said...

saya paham sangat perasaan pencinta kucing-- samalah kita beb
sanggup tunggu sampai lewat malam asal dia balik umah
harap si Panji cepat balik ke pangkuan maknya

:: Mrs.Eady :: said...

alahaiii

Let's have a break!