Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, December 17, 2013

Salah ke minat Lana Nordin?

   Aku cikgu.Kerja 'gomen'.Pakai tudung.Umur tak berapa nak muda.Pakaian tak pernah seksi.Tapi, salah ke kalau aku minat Lana Nordin?Bukan baru-baru ni je aku minat Lana Nordin.Tapi sejak dia berlakon jadi pelacur cerita apa entah di TV dengan Lisdawati.Aku kagum sangat sebab dia berjaya hidupkan watak tu.Dia seksi ke, Pamela Anderson Malaysia ke, aku tak kisah.Aku pandang bakat dia tu.Aku rasa kalau dia dapat watak ustazah berpurdah pun, tentu dia mampu jayakan.

   Sekarang ni, bila Lana Nordin dah cuba bertudung, lagilah aku suka.Manisnya!Gambar di bawah tu aku pinjam tau!Manis kan?Tapi..........................................



   Tapi, jangan marah ye!Walau pun aku suka LANA NORDIN,dan aku suka LANA NORDIN bercinta dengan JOHAN AS'ARI,aku tak pernah minat JOHAN AS'ARI.

3 comments:

Liana Sulaiman said...

cantik nye akak lana pakai tudung...

muja said...

tak dinafikan lakonan lana memg menjadi,, :D

Syazana Zainn said...

lana pandai berlakon.
start tgk dia berlakon dalam gol n gincu drama
dia jadi saiko

TBH, dia mmg talented, just appearance je la kot tak berapa best

but who cares kan, skrg pun dia cuba berubah.

doakan yg baik2 je :)
p/s: kite pun x pernah minat johan hiks

Let's have a break!