Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, January 14, 2014

Tray dah tutup lah!

   Masih bergelut dengan my HP Deskjet 2515.Masih merajuk.Dah bawa jumpa doktor pun masih merajuk.Dahlah nak print dokumen berlambak-lambak.Stress mak macam ni.Tarik nafas!Tarik nafas!Niat di hati nak tolong print semua Yearly Lesson Plan for all my English teachers tapi nampaknya tak daya omak.Terpaksalah email je.Minta maaflah banyak-banyak teman-temanku semua.Ponek den pujuk-pujuk.Tak mau juga dia.Hadoi!!!Dahlah blog pun dah hilang colour!Tarik nafas lagi!Ponek bona den jadi cikgu sekolah.


Nak minta tolong siapa ni?
Penat dah try macam-macam cara.
Masih tetap blink-blink.
Tray dah tutup betul-betul tapi masih dapat mesej tray tak tutup.
Dah tu hampeh tak leh print langsung.

Dua gambar aku letak.Nak marah tu!

0 comments:

Let's have a break!