Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Wednesday, January 29, 2014

Yes! ZAMIR terbaik!

  Aku tak berapa follow Masterchef All Stars 2014.Tapi first time aku tengok, dalam hati aku dah agak dah yang ZAMIR boleh menang.Bukan Soo Winci atau Celina tak bagus tapi ZAMIR ni ada kelebihan sendiri di sebalik pendiamnya tu.Lepas ni kalau dapat offer buat program sendiri, makin ramailah peminat si ZAMIR tu.Termasuklah anak dara aku yang kedua.Minat sangat dengan ZAMIR sampai rajin sungguh dia ke dapur.Hahaha!Senyum sampai ke telingalah dia sebab ZAMIR jadi juara!Mudah-mudahan lepas ni, bertambah seorang lagi chef bertaraf antarabangsa ala-ala Chef Wan.


Pinjam gambar dari blog Mak Dara Diva.

Dapatlah hilangkan sakit hati sebab JDT seri dengan Lion xii.

1 comments:

ctpayong said...

macam samalah pulak kita ye. memang hati bengkak pasal bola semalam JDT vs LION12. kalah rebut channel satu, seri tu macam kalah kalu kat stadium sendiri.

juara masterchef-all-stars ni macam dah rasalah si zamir ni. tahniahlah buat dia.

Let's have a break!