Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Monday, August 11, 2014

Geram tapi nak marah siapa?

   Tersangkut lagi tak boleh up date blog gara-gara kerja terlampau banyak.Jangankan nak update sepuluh entry sehari, satu entry pun tak sempat.Balik rumah dah terbongkang macam katak kojol!Alahai!Kasihan sungguh nasib guru tahun 2014 ni.Dahlah sekejap-sekejap ada pemantau!Tak de chance langsung aku nak relax!Kalau ada baby, silap-silap jadi Firdaus Dullah baby aku, kurus kering main t**i!Geram sungguh!Nak marah siapa?Redha jelah.Fikirkan pahala untuk akhirat.Kira saham juga tu, kan?

1 comments:

ewanthology said...

penat bekerja, insyaAllah ada pahalanya.

Let's have a break!