Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Thursday, October 30, 2014

Dashboard juga.

   Peliklah pulak.Time blogging, laju je aku masuk dashboard dll. Tapi time kursus VLE FROG ni , aku terkial-kila pulak.Hahahaha!ign of old aage agaknya.Takpelah. Sebab handout disediakan. Tapi kena study jugalah.Yang penting, aku dah biasa dengan dashboard VLE FROG ni cuma tak taulah kenapa. Time duduk ramai-ramai masa kursus ni aku macam lost track pulak.Jadi, aku curi masa blogging.Hahaha!Sorry.Sesekali langgar peraturan.Alamak!Penceramah ni tanya, how many of you are now working on your dashboard?Aku angkat tangan jugalah sebab, I'm working on my Scarlett's Petals dashboard. Hahaha!Tak tipu kan?

0 comments:

Let's have a break!