Kantin Jual Kuih

Warga sekolah

Jom singgah kantin!

Check me out

Tuesday, December 9, 2014

Apa yang aneh di Gegar Vaganza

   Tengok tajuk dah tau dah nak cerita pasal apa.Apa lagi?GEGAR VAGANZA!!!Tak baik cerita hal dunia?Eleh!Jangan hipokritlah.Hal akhirat, akhirat juga tapi tak bermakna kena lupakan hal dunia.Tak gitu?Oh ya!Cerita tentang GEGAR VAGANZA ada perkara aneh yang berlaku.Perkara ni ramai yang nampak tapi mungkin tak perasan.Nak tau?Meh dekat sikit dengar penjelasan aku.

   Cuba tengok peserta GEGAR VAGANZA.Rata-rata pesertanya dah lebih 4 series.Contohnya ya Ayai Ilusi,Halida, Ardilla, Nadia dan pujaan hatiku selamanya Rahmad Mega.Peserta yang lain walau pun tak berapa berusia telah dikategorikan sebagai dewasa.Lagu-lagu yang dibawa pun lagu-lagu lama.Tapi yang anehnya anak-anak murid aku yang baru 13 -17 tahun ramai yang suka lagu-lagu tu.Kenal penyanyinya dan yang paling aneh hafal senikatanya. Aneh tak?Kan aneh tu kan??? Adeh!Adeh!Gurau je




Ini dia pujaan hatiku...
RAHMAD MEGA.
Gambar Google

5 comments:

Diana Rashid said...

lagu2 dulu memang best..melekat di hati..bukan macam lagu2 sekarang.tak de jiwa..hehe...macam akak ni,walaupun umur 20 tapi kurang gemar lagu2 sekarang ni..susah nak ingat lagu2 sekarang...

umur 20 tu..jangan main2.ekekek..komen tak sedar diri namanya nih..hehehe

Jane said...

huhu tahu pasal gegar vaganza ni pun dr mak...mak mak pun suke tengok rncangan ni hihi

adaa-inspiration.com said...

ingatkan aneh ape lah tadi hehe memang best gegar vaganza ni..mengimbau zaman2 dulu..zaman darjah 1 2 3 dulu hehe

www.adaa-inspiration.com

aKSARAfENDI said...

lagu2 dulu melekat kat jiwa kalau dengar..sepupu saya yang form 2 pun lebih suke dgr sinarFM dari radio lain.

Zurina Zulkefli said...

tiap tiap minggu x miss..mengimbau sejarah lalu dengan lagu..hehe..

zuerieybeautysecret.blogspot.com

Let's have a break!